Kurum Adı : Nursen Fuat Özdayı İlkokulu
Telefon : 0216-321-40-80
Faks : 02163214081
WEB Adresi : http://uskudarnfoilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Burhaniye Mah. Akşemseddin Sk. No3 Üsküdar/İST.

VİZYON
İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz çağdaş bilimi, teknolojiyi izleyebilsin İstiyoruz ki; Okulumuzda araştıran, uygulayan, sorgulayan öğrenciler yetişsin. İstiyoruz ki; Yetiştirdiğimiz öğrenciler her ortamda seçilebilsin. İstiyoruz ki; İlçemizde ilimizde, ülkemizde örnek, önder ve bilgiyi paylaşımcı bir okul olmak istiyoruz. İstiyoruz ki; Okulumuzda çalışanlarımız sürekli değişim ve yenilik için istekli olsun İstiyoruz ki; Öğretmenler ve öğrenciler arasında güçlü bir iletişim ağı olsun.

MİSYON
Eğitmek, Öğretmek, Biçimlendirerek, Toplam kaliteye ulaşmak, Etkili iletişim becerisine sahip bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR
Hentbol takımımız: 2011 Türkiye İkinciliği// 2012 Türkiye Üçüncülüğü// //"Çanakkale Savaşlarının Ruhu ve Özü" konulu şiir yarışmasında Üsküdar ilçe birinciliği 2012 Yıldız Erkekler Hentbol Türkiye İkinciliği 2013 Yıldız Kızlar Hentbol Türkiye Üçüncülüğü 2014 "İstanbul Trafiği Ne Kadar Biliyoruz" Bilgi Yarışması İl İkinciliği 2014 Yıldız Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonluğu

Öğretmen Sayısı : 23
Rehber Öğretmen Sayısı : 2
Öğrenci Sayısı : 466
Öğretim Şekli : 2´li
Ders Başlama ve Bitiş Saati : SABAH HAZIRLIK:07:10 TOPLANMA:07:15 1. DERS ÖĞRETMEN:07:20 7. DERS TENEFFÜS:13:00 ÖĞLE HAZIRLIK:13:05 TOPLANMA:113:10 1. DERS ÖĞRETMEN:13:15 6. DERS TENEFFÜS:18:15
Derslik Sayısı : 22 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 1 Müzik Sınıfı Sayısı : 1
Yabancı Dil : İngilizce İnternet Bağlantısı : ADSL (2 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz Kaloriferli

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Toplu taşıma ile Üsküdar merkeze 25 dk uzaklıkta.
Ulaşım : "Millet Bahçesi" durağından geçentüm hatlar ve Üsküdar-Ümraniye, Üsküdar-Esatpaşa minibüs hatları ile.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Burhaniye Mah. Akşemseddin Sk. No:3 Üsküdar/İST.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: Ayrıca Okulumuzda 2 Ana Sınıfı ve Kütüphanede mevcuttur. Ana sınıfımızda 2015-2016 Eğitim Öğretim yılından itibaren "Montessori Eğitimi" uygulanmakatadır. Ortaokul 5.Sınıflarda Ağırlıklı Yabancı Dil (İngilizce 11 saat) müfredatı uygulanmaktadır. Okulumuz Beyaz Bayrak belgelidir. Okulumuz ISO 9001 Kalite Yönetimi Sertifikalıdır.